Lelijke eendjes

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Heb jij lelijke eendjes in jouw bedrijf? Grote kans van wel, want dit geldt voor negen van de tien bedrijven. En nee, het gaat hier niet om niet de Deux Chevaux, die is tegenwoordig iconisch.

Je herkent het vast wel: je hebt net een nieuw huisstijl. Een feestje natuurlijk: prachtig briefpapier, mooie visitekaartjes en een strakke website. Totdat…

… er weer een offerte naar je klant moet, en die saaie, onleesbare en lelijke algemene voorwaarden weer moeten worden meegestuurd. Of diezelfde lelijke algemene voorwaarden op je prachtige website moeten worden geplaatst. Of dat lelijke Privacy beleid (hadden we dat nou van de website van concurrent X of Y gekopieerd?)

Dat zijn dus die lelijke eendjes: onleesbare en lelijke juridische documenten die je zelf niet begrijpt en die de uitstraling van jouw bedrijf ontsieren. Waar je klanten ook niet vrolijk van worden. En nee, deze lelijke eendjes worden niet iconisch.

Kan het anders? Jazeker! RegeltRecht helpt klanten niet alleen met leesbare juridische documenten, maar ook met contracten die aansluiten bij jouw huisstijl. Dat doet RegeltRecht in samenwerking met jou of jouw marketing- en communicatiebureau. Het resultaat: contracten die je wel begrijpt en de taal van jouw merk spreken. Leuk toch?

Bart van der Tang

Bart van der Tang

Helpt uw bedrijf bij het beantwoorden van juridische vragen

LEES OOK:

In zes stappen voldoen aan de WBTR

In het vorige artikel is een toelichting gegeven op de belangrijke wetswijzigingen die per 1 juli van kracht zijn voor verenigingen en stichtingen. Dit artikel bevat een handig stappenplan om in zes stappen te voldoen aan de WBTR.

De taal van de coronapatiënt

Mooi verhaal: onlangs sprak ik met een kinderverpleegkundige over haar ervaringen op de corona-afdeling van een ziekenhuis. Wat mij het meest intrigeerde? Nou dit: het blijkt dat kinderverpleegkundigen hun taalgebruik aanpassen aan hun patiëntjes.

Juridisch advies (ongezouten)

Juridisch advies zonder dat op elke juridische slak zout wordt gelegd en uw deal niet doorgaat: welke ondernemer wil dat niet?

Meer informatie?

info@regeltrecht.nl

RegeltRecht

Copyright 2021