Juridisch advies (ongezouten)

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Juridisch advies zonder dat op elke juridische slak zout wordt gelegd en uw deal niet doorgaat: welke ondernemer wil dat niet?

RegeltRecht geeft juridisch advies op bijna alle rechtsgebieden waar de ondernemer mee te maken heeft, met een focus op het contractenrecht, ondernemingsrecht, ICT-recht en privacyrecht.

De meeste klanten van RegeltRecht zijn zzp’ers, start-ups en mkb’ers. Stuk voor stuk prachtige en ondernemende bedrijven die de mooiste producten en diensten leveren. Klanten waar RegeltRecht stiekem best trots op is.

De problemen die RegeltRecht oplost zijn heel divers: het opstellen van contracten (Zijn uw algemene voorwaarden leesbaar of is het een saaie lap tekst?), het meekijken en adviseren bij contractonderhandelingen of het beantwoorden van allerlei juridische vragen (hoe moet ik mijn huurcontract opzeggen?).

De aanpak van RegeltRecht is praktisch, begrijpelijk en betaalbaar en geeft de ondernemer alle ruimte om aan de weg te timmeren.

Bart van der Tang

Bart van der Tang

Helpt uw bedrijf bij het beantwoorden van juridische vragen

LEES OOK:

In zes stappen voldoen aan de WBTR

In het vorige artikel is een toelichting gegeven op de belangrijke wetswijzigingen die per 1 juli van kracht zijn voor verenigingen en stichtingen. Dit artikel bevat een handig stappenplan om in zes stappen te voldoen aan de WBTR.

De taal van de coronapatiënt

Mooi verhaal: onlangs sprak ik met een kinderverpleegkundige over haar ervaringen op de corona-afdeling van een ziekenhuis. Wat mij het meest intrigeerde? Nou dit: het blijkt dat kinderverpleegkundigen hun taalgebruik aanpassen aan hun patiëntjes.

Lelijke eendjes

Heb jij lelijke eendjes in jouw bedrijf? Grote kans van wel, want dit geldt voor negen van de tien bedrijven. En nee, het gaat hier niet om niet de Deux Chevaux, die is tegenwoordig iconisch.

Meer informatie?

info@regeltrecht.nl

RegeltRecht

Copyright 2021