REGELTRECHT VOOR U

RegeltRecht helpt zzp’ers, start-ups en het mkb bij het beantwoorden van juridische vragen. Dit doet RegeltRecht het liefst door het vraagstuk samen met u op te lossen. RegeltRecht kijkt verder dan het wetboek en zoekt naar praktische oplossingen waar de ondernemer echt mee geholpen is. Meer informatie over de werkwijze van RegeltRecht en de rechtsgebieden waarin RegeltRecht is gespecialiseerd? Kijk hieronder verder of neem contact op.

ICT-RECHT

Elke onderneming heeft met ICT te maken en veel ondernemingen verdienen er hun geld mee. RegeltRecht is gespecialiseerd in ICT-Recht en heeft veel ervaring met juridische vraagstukken op dit gebied en rechtsgebieden die daar nauw mee samenhangen, zoals het Intellectueel Eigendomsrecht.

CONTRACTENRECHT

Voor het beperken van de risico’s van uw onderneming is het belangrijk dat afspraken met klanten en leveranciers op papier worden vastgelegd. RegeltRecht helpt u bij het opstellen en beoordelen van contracten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.   

CONTRACTENRECHT

ONDERNEMINGSRECHT

ONDERNEMINGS-

RECHT

Elke eigenaar van een onderneming krijgt vroeg of laat te maken met het ondernemingsrecht. Dat begint al bij de oprichting van uw bedrijf, wanneer u een keuze moet maken voor de rechtsvorm van uw onderneming. RegeltRecht helpt u de weg te vinden in het Ondernemingsrecht.

PRIVACYRECHT

Hoe zit het cookies? Wat moet er in een privacy-beleid staan? Hoe moeten we omgaan met informatiebeveiliging en de AVG? Allemaal vragen op het gebied van het privacyrecht. RegeltRecht helpt u op een praktische manier met uw vraagstukken op dit rechtsgebied.

PRIVACYRECHT

info@regeltrecht.nl

RegeltRecht

Copyright 2023